
Συνάντηση Καραμανλή με μακεδονικές οργανώσεις για την ΠΓΔΜ
Συνάντηση με εκπροσώπους Παμμακεδονικών οργανώσεων είχε στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση κράτησε περίπου 25 λεπτά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Συνάντηση με εκπροσώπους μακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο είχε
στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας
Καραμανλής. Η συνάντηση κράτησε περίπου 25 λεπτά και κύριο θέμα
συζήτησης ήταν αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Η Νίνα Γκατζούλη, συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων, εξερχόμενη δήλωσε πως απορρίπτει κάθε σύνθετη ονομασία και εμμένει στην απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 1992 δηλαδή να μην περιέχει η ονομασία με κανένα τρόπο τον όρο «Μακεδονία».
Το ίδιο ανέφερε σε δηλώσεις του και ο Παναγιώτης Μπαλτατζής, γγ του Ελληνο-Αμερικανικού εθνικού συμβουλίου και πρώην αντιπρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής. Επίσης, είπε πως ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε δήλωσή του προ ημερών ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι νέοι δασμοί Τραμπ σε ευρωπαϊκά οχήματα δείχνουν την αναξιοπιστία των ΗΠΑ, δηλώνει αξιωματούχος της ΕΕ
- HΠΑ: Ετυμηγορία δικαιώνει την κυβέρνηση Τραμπ για τη χρησιμοποίηση στρατιωτικών δικαστών σε διώξεις πολιτών
- Δασμοί Τραμπ στα οχήματα: Η ΕΕ διατηρεί «ανοιχτές τις επιλογές για την προστασία των συμφερόντων της»
- Βραβεία Οσκαρ: Δεν θα είναι επιλέξιμα «ηθοποιοί» και σενάρια που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες