Στον ανακριτή βρίσκεται ο καθ’ ομολογία δράστης της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη για συμπληρωματική απολογία. Μετά τις τελευταίες του αποκαλύψεις, στις οποίες εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές ή ηθικούς αυτουργούς, αναμένεται ο Σοροπίδης να κατονομάσει τα τρία αυτά άτομα.

Αυτό ζητάει και η οικογένεια της άτυχης Δώρας, η μητέρα της οποίας πέρασε χθες το κατώφλι του ανακριτή για να του παραδώσει λίστα με ερωτήματα που ζητά να απαντηθούν από το δράση. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η αναπαράσταση του συμβάντος αλλά και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Σοροπίδη.

Οι συνομιλίες του δράστη θα ρίξουν φως στην υπόθεση όπως υποστήριξε και ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας. Σύμφωνα με τον ίδιο σε αυτά που λέει ο κατηγορούμενος δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις και εκφράζοντας την προσωπική του άποψη είπε ότι αυτά που λέει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δεν ευσταθούν.

Στα ερωτήματα που υπέβαλε η μητέρα ζητά να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα, εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.

in.gr