Φθιώτιδα: Κοντέινερ έπεσε από φορτηγό στην Εθνική Οδό
Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός φορτηγού, το οποίο μετέφερε κοντέινερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 13ο χιλιόμετρο Λαμίας – Δομοκού, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός φορτηγού, το οποίο μετέφερε κοντέινερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 13ο χιλιόμετρο Λαμίας – Δομοκού, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Ο οδηγός αναγκάστηκε να προβεί σε μια απότομη κίνηση, καθώς βρέθηκε ακριβώς μπροστά του ένα σταματημένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να κοπούν οι ιμάντες οι οποίοι είχαν προσδεθεί με το κοντέινερ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport.gr.
Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας, όπου έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα, ενώ προέβησαν και σε ρύθμιση της κυκλοφορίας έως ότου απομακρυνθεί το κοντέινερ από το δρόμο.
in.gr
- Προκαλεί ο Τζιν Σίμονς: «Χειρότερα κι από σκλάβους» αμείβονται οι μουσικοί – Σφοδρή επίθεση για τα ραδιοφωνικά δικαιώματα
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τον Μπριν Ταϊρί
- Νέο δόγμα ΗΠΑ για τον κόσμο – Στροφή στη τρέλα ή στη λογική;
- Λούβρο: Πώς οι ληστές κατάφεραν να το σκάσουν μόλις 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι αρχές
- Μία νέα εποχή προπαγάνδας: Πώς η AI επηρεάζει τις εκλογές στην Ευρώπη
- Νέος ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία


