Φθιώτιδα: Κοντέινερ έπεσε από φορτηγό στην Εθνική Οδό
Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός φορτηγού, το οποίο μετέφερε κοντέινερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 13ο χιλιόμετρο Λαμίας – Δομοκού, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός φορτηγού, το οποίο μετέφερε κοντέινερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 13ο χιλιόμετρο Λαμίας – Δομοκού, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Ο οδηγός αναγκάστηκε να προβεί σε μια απότομη κίνηση, καθώς βρέθηκε ακριβώς μπροστά του ένα σταματημένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να κοπούν οι ιμάντες οι οποίοι είχαν προσδεθεί με το κοντέινερ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport.gr.
Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας, όπου έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα, ενώ προέβησαν και σε ρύθμιση της κυκλοφορίας έως ότου απομακρυνθεί το κοντέινερ από το δρόμο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας