Παπούτσι – εισιτήριο απεριορίστων διαδρομών στο Βερολίνο
Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες - κάποιοι ακόμη και από το Σαββατοκύριακο - έξω από κατάστημα του Βερολίνου προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα μόλις 500 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια της «Adidas», τα οποία συνοδεύονται από κάρτα απεριόριστων διαδρομών για μέσα μεταφοράς της πόλης, με ισχύ για όλο το 2018.
Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες – κάποιοι ακόμη και από το Σαββατοκύριακο – έξω από κατάστημα του Βερολίνου προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα μόλις 500 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια της «Adidas», τα οποία συνοδεύονται από κάρτα απεριόριστων διαδρομών για μέσα μεταφοράς της πόλης, με ισχύ για όλο το 2018.
Τα παπούτσια, τα οποία φέρουν στοιχεία της ταπετσαρίας των καθισμάτων του μετρό, πωλούνται έναντι 180 ευρώ και έχουν πάνω τους και το εισιτήριο, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 760 ευρώ.
Το κατάστημα είχε ξεκινήσει την κατάρτιση λίστας ενδιαφερομένων ήδη από την Παρασκευή το βράδυ, με πολλούς ενδιαφερόμενους να φτάνουν ακόμη και από άλλες πόλεις και να διανυκτερεύουν σε υπνόσακους στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο ζευγάρι. Ανά τακτά διαστήματα, ο υπεύθυνος του καταστήματος καταμετρούσε τα άτομα και όσοι απουσίαζαν διαγράφονταν από τη λίστα.
Η κάρτα, η οποία είναι ραμμένη στην γλώσσα του παπουτσιού, ισχύει για το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία και τα φέρι του Βερολίνου, υπό την προϋπόθεση ότι ο επιβάτης φοράει τα παπούτσια την ώρα της επιβίβασης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αναστάτωση στον Πειραιά: Ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο λόγω βλάβης – Το προσέδεσαν ρυμουλκά
- Παναθηναϊκός: Φτάνει στην Αθήνα μέσα στην ημέρα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
- Διάσκεψη Μονάχου: «Μας έτεινε το χέρι αντί να μας ρίξει γροθιά, αλλά τίποτα δεν άλλαξε» – Δεν έπεισε ο Ρούμπιο
- Κατάκολο: Ειδικό συνεργείο για την απομάκρυνση του βράχου που αποκολλήθηκε – Εκκενώθηκαν δέκα κατοικίες
- Καίτη Γαρμπή: «Έχει ωραίες φωνές, αλλά για τη συνθήκη της Eurovision θα είναι πάρα πολύ καλός ο Akylas»
- Ανδρουλάκης σε ΚΟΕΣ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να τελειώσουμε οριστικά με το «επιτελικό κράτος»
- Τα νεότερα για τον Μουστάφα Φαλ: Το χρονοδιάγραμμα επιστροφής και η τελευταία κενή θέση στη Euroleague (vid)
- Κομισιόν: Καμπανάκι για το ελληνικό χρέος – Πώς μπορεί να γίνει επικίνδυνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)




















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442