Ο Βασιλειάδης καλεί 6 ΠΑΕ, ΕΠΟ και Superleague για τις μετακινήσεις οπαδών
Το φλέγον θέμα των μετακινήσεων των οπαδών στους αγώνες της Super League
θα συζητήσει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος
Βασιλειάδης, με τους διοικούντες έξι ΠΑΕ. Ο Γιώργος Βασιλειάδης
καλεί, με επιστολή του, τις διοικήσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος,
Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, στο γραφείο του στη Γενική
Γραμματεία Αθλητισμού, την Τετάρτη (17/1, 11:00π.μ.), παρουσία των
προέδρων της ΕΠΟ και Super League, Βαγγέλη Γραμμένο και Γιώργο Στράτο
αντίστοιχα.
Το φλέγον θέμα των μετακινήσεων των οπαδών στους αγώνες της Super League θα συζητήσει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τους διοικούντες έξι ΠΑΕ.
Ο Γιώργος Βασιλειάδης καλεί, με επιστολή του, τις διοικήσεις των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, στο γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Τετάρτη (17/1, 11:00π.μ.), παρουσία των προέδρων της ΕΠΟ και Super League, Βαγγέλη Γραμμένο και Γιώργο Στράτο αντίστοιχα.
Το κάλεσμα αυτό του υφυπουργού Αθλητισμού έρχεται λίγες ημέρες μετά τον σχηματισμό φακέλου που ζήτησε ο ίδιος για την ΑΕΚ, θεωρώντας ότι υπήρξε παραβίαση υπουργικής απόφασης για μετακίνηση φιλάθλων της Ένωσης στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.
Η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) αναφέρει: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με επιστολές του στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τις διοικήσεις των ομάδων να παραστούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στη ΓΓΑ, προκειμένου να συζητηθεί από κοινού το πλαίσιο των μετακινήσεων των οπαδών μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί επίσης οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Super League».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου