Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti Q Inspiration Concept: Έμπνευση για το αύριο της πολυτέλειας

Infiniti Q Inspiration Concept: Έμπνευση για το αύριο της πολυτέλειας

Η Infiniti αποκαλύπτει μέσω ενός concept car την νέα σχεδιαστική κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν τα νέα της μοντέλα στο μέλλον με την υπόσχεση, να επαναπροσδιορίσει τους όρους πολυτέλειας και εξατομίκευσης στα premium.


Μετά από τη δημοσιοποίηση πλήθους teasers, η Infiniti αποκαλύπτει από την έκθεση του Detroit, ένα πρωτότυπο μοντέλο που στις προσεκτικά όσο και εντυπωσιακά σμιλεμένες επιφάνειές του κρύβει το νέο σχεδιαστικό κώδικα στον οποίο θα υπακούσουν όλα τα μοντέλα της πολυτελούς ιαπωνικής φίρμας στο μέλλον.

Έτσι, η προσεκτική εναλλαγή από ακμές και καμπύλες στην τετράθυρη σιλουέτα του Q Inspiration Concept θα αποτελέσει τον οδηγό για το αισθητικό μέλλον της Infiniti το οποίο, αν αρθεί στο ύψος αυτής της πρώτης εντύπωσης, προδιαγράφεται συναρπαστικά κομψό όσο και επιβλητικό.

Με αντίστοιχες δόσεις κομψότητας και πολυτέλειας έχει σχεδιαστεί και το εσωτερικό του πρωτότυπου της Infiniti, με κυρίαρχα στοιχεία τα τέσσερα άνετα, ιδιαίτερα ευρύχωρα καθίσματα με τις δερμάτινες επενδύσεις και τις οθόνες που καταλαμβάνουν όλο το μήκος του ταμπλό. Στα στοιχεία που ξεχωρίζουν συγκαταλέγεται η προσεκτικά σχεδιασμένη κεντρική κονσόλα που εκτείνεται προς τα πίσω σαν ένα ιδιότυπο ξύλινο γλυπτό.

Οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους ο καθένας το δικό του tablet ενώ μπορούν ρυθμίσουν το φωτισμό και τον κλιματισμό στο δικό τους τμήμα της καμπίνας. Για τις επενδύσεις του εσωτερικού εκτός από το δέρμα των καθισμάτων έχουν αξιοποιηθεί επίσης, ξύλο, ιαπωνικό ριζόχαρτο αλλά και μετάξι σε ένα συνδυασμό που αποπνέει πολυτέλεια αλλά και αποτελεί μια σαφή δήλωση για το μέλλον της πολυτελούς κατηγορίας και των προοπτικών για την έννοια της εξατομίκευσης.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, το Q Inspiration Concept εφοδιάζεται με το δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα VC Turbo ο οποίος διαθέτει τεχνολογία μεταβλητής συμπίεσης και ενσωματώθηκε πρόσφατα στο οπλοστάσιο της Infiniti, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις αλλά και αποδοτικότητα, όντας αρχικά διαθέσιμος με την νέα γενιά του QX50.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024