
Σύνοδος κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας αύριο στη Λευκωσία
Ιστορικής σημασίας χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, την τριμερή σύνοδο κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Ιανουαρίου στη Λευκωσία.
Ιστορικής σημασίας χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, την τριμερή σύνοδο κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Ιανουαρίου στη Λευκωσία.
Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι πρόκειται για την πρώτη σύνοδο των τριών χωρών σε επίπεδο αρχηγών κυβερνήσεων. Κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής αναμένεται, πέραν της υπογραφής τριών σημαντικών συμβατικών κειμένων, να τεθούν οι βάσεις για στρατηγικής φύσεως συνεργασία.
Όπως πρόσθεσε ο κ. Χριστοδουλίδης, η αυριανή συνάντηση αποτελεί ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την υλοποίηση των στόχων της εξωτερικής πολιτικής της κυπριακής κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων είναι η αναβάθμιση της διεθνούς υπόστασης της Κυπριακής Δημοκρατίας και η ενίσχυση του ρόλου της στην περιοχή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Νέο απίθανο γκολ ο Μέσι, ξανά… βροχή τα ρεκόρ! (vids, pics)
- Ιράν: Το αεροπλανοφόρο Charles-De-Gaulle αναχώρησε από τη Μέση Ανατολή και επιστρέφει στην Τουλόν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Drones αντί για πλοία
- Η Πολωνία «παγώνει» την παραχώρηση 14 MiG -29 στην Ουκρανία
- LIVE: Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήριο
- Σε στρατιωτική κινητοποίηση οι Χούθι – Έσπασε ο αεροπορικός αποκλεισμός της Υεμένης μετά από 11 χρόνια



