Eρωτήματα για τη δολοφονία της Δώρας θέτει η μητέρα της
Λίστα με ερωτήματα που ζητά να υποβληθούν στον καθ'ομολογία δολοφόνο της
κόρης της Δώρας Ζέμπερη παρέδωσε στον ανακριτή η μητέρα της άτυχης
εφοριακού, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο με πολλαπλές μαχαιριές τον
περασμένο Οκτώβριο στο Β' νεκροταφείο.
Λίστα με ερωτήματα που ζητά να υποβληθούν στον καθ’ομολογία δολοφόνο της κόρης της Δώρας Ζέμπερη παρέδωσε στον ανακριτή η μητέρα της άτυχης εφοριακού, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο με πολλαπλές μαχαιριές τον περασμένο Οκτώβριο στο Β’ νεκροταφείο.
Ο προφυλακισμένος δράστης με τις τελευταίες «αποκαλύψεις» του, στις οποίες εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές, ή ηθικούς αυτουργούς, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, η οποία τώρα ζητεί και αναπαράσταση για το τραγικό συμβάν, αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.
Η οικογένεια ζητεί από τον δολοφόνο να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του, να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα, εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).