Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση αντιεξουσιαστών στη Βουλή [Εικόνες & Βίντεο]

Επίθεση αντιεξουσιαστών στη Βουλή [Εικόνες & Βίντεο]

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να εισέλθει στο Κοινοβούλιο από τα σκαλιά που βρίσκονται πίσω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν και λίγο αργότερα, όταν το μπλοκ της ΛΑΕ προσπάθησε να ανέβει από το πλάι της Βουλής και συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να εισέλθει στο Κοινοβούλιο από τα σκαλιά που βρίσκονται πίσω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης κι εκείνοι απάντησαν ρίχνοντας μάρμαρα και πέτρες. Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν και λίγο αργότερα, όταν το μπλοκ της ΛΑΕ προσπάθησε να ανέβει από το πλάι της Βουλής με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αντιεξουσιαστές έριξαν βόμβες μολότοφ, μάρμαρα, μπογιές και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν και λίγο αργότερα, όταν το μπλοκ της ΛΑΕ προσπάθησε να ανέβει από το πλάι της Βουλής, επί της λεωφόρου Αμαλίας, και συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και αντιεξουσιαστές αποχώρησαν προς τα Προπύλαια, ενώ μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη παρέμειναν για αρκετή ώρα διαδηλωτές από τα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ. Σημειώνεται πως δεν σημειώθηκε κάποια προσαγωγή.




Βίντεο: Ορέστης Καρύπης

in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024