
Δίγλωσση από δύο ετών η πριγκίπισσα Σάρλοτ
Μπορεί να είναι μόλις δύο χρονών, τον Μάιο γίνεται τριών, αλλά η πριγκίπισσα Σάρλοτ μιλάει ήδη τη γλώσσα του Θερβάντες. Χάρη στην Μαρία Τουριόν Μποράγιο, της Ισπανίδας γκουβερνάντα της, η κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ (Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ, αντιστοίχως) είναι καθ' οδόν να γίνει δίγλωσση.
Μπορεί να είναι μόλις δύο χρονών, τον Μάιο γίνεται τριών, αλλά η πριγκίπισσα Σάρλοτ μιλάει ήδη τη γλώσσα του Θερβάντες. Χάρη στην Μαρία Τουριόν Μποράγιο, της Ισπανίδας γκουβερνάντα της, η κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ (Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ, αντιστοίχως) είναι καθ’ οδόν να γίνει δίγλωσση.
Αν και, προς το παρόν, λέει μόνον λίγες λεξούλες, όλοι ελπίζουν ότι η Σάρλοτ δεν θα αρκεστεί μόνον στα αγγλικά, που είναι η μητρική της γλώσσα, και τα ισπανικά. Γιατί της αρέσει να μιλάει. «Είναι πολύ γλυκιά κι όλο εμπιστοσύνη στον εαυτό της, δεν βάζει γλώσσα μέσα» λέει, στο People, μια πηγή. «Είναι τόσο ευγενική, αλλά και όλο ενέργεια και κέφι. Έχει καλούς τρόπους». Μετά από αυτό, το μόνο που περιμένουμε ν’ ακούσουμε είναι ότι η μικρή γαλαζοαίματη κάνει ήδη την τέλεια υπόκλιση.
Προσφάτως, η Σάρλοτ πήγε νηπιαγωγείο, οι πριγκιπικοί γονείς ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες της κορούλας τους στο Kensington Palace να ετοιμάζεται για την πρώτη μέρα της στο Willcoks Nursery School. Κατά τα φαινόμενα, η μικρούλα θα περάσει καλά στο νηπιαγωγείο, θα είναι με παιδάκια, θα διασκεδάσει τη μοναξιά που νιώθει στο σπίτι όταν λείπει ο μεγαλύτερος αδελφός της Τζορτζ. «Της λείπει ο Τζορτζ, όταν αυτός είναι σχολείο, βαριέται όταν δεν είναι σπίτι. Πάντα ρωτάει πότε θα γυρίσει σπίτι ο Τζορτζ» λέει, στο In Touch, μια άλλη πηγή.
Ο μπαμπάς Ουίλιαμ είναι, ωστόσο, επιφυλακτικός. «Θα είναι μπελάς, όταν μεγαλώσει. Όλοι οι μπαμπάδες μου το λένε – πρόσεχε τα μικρά κοριτσάκια» είχε εξομολογηθεί, στο Closer, τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Παγκόσμια επιφυλακή για χολέρα και Mpox
- Η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας απαγγέλλει κατηγορίες για επίθεση με βόμβα σε μέλος του Νέου IRA
- Επενδυτικό «ριμπάουντ» από τα private equity: Το NBA Europe προ των πυλών
- Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για τον στολίσκο «Global Sumud Flotilla»
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 32-33: Προβάδισμα τίτλου η «Ένωση», έσπασε την έδρα
- Γκέρντα Τάρο: Ο Ρόμπερτ Κάπα κι ένας έρωτας μέσα στον πόλεμο



