
Συμφωνία για τα τηλεοπτικά, προχωρά το League Cup
Ομόφωνη πρόταση για την ανανέωση του τηλεοπτικού συμβολαίου θα καταθέσουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, την ώρα που προωθείται η διεξαγωγή League Cup τον Μάιο.
Στην κατάθεση ομόφωνης πρότασης προς τη NOVA, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου των δύο πλευρών για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, κατέληξαν οι ΠΑΕ της Super League στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού.
Επίσης, με πρωτοβουλία της Ξάνθης, οι 12 «μικρομεσαίες» ΠΑΕ (πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό, όπου δεσμεύονται ότι δεν θα «σπάσουν» την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, θεσπίζοντας μάλιστα και ποινική ρήτρα 1.500.000 ευρώ για όποιον τυχόν παραβιάσει τη συμφωνία.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου συζητήθηκε και πρόταση για καθιέρωση League Cup, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε σύμφωνες όλες τις ομάδες.
Έτσι, στο επόμενο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού θα συζητηθεί ολοκληρωμένη πρόταση διεξαγωγής της διοργάνωσης, η οποία θα γίνει τον Μάιο (μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος) και πιθανότατα θα περιλαμβάνει νοκ-άουτ αγώνες.
in.gr
- Δίκη για θάνατο Σήφη Βαλυράκη: «Δεν βγήκαμε για ψάρεμα εκείνη την ημέρα» είπε ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων
- Η Ντόρτμουντ ξεκινάει συζητήσεις με την Γκενκ για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα (pic)
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στη γαλλική πρεσβεία
- Την Τρίτη οι αποφάσεις για αναβολή ή αναστολή της δίκης για τα Τέμπη
- Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης – Ήχησε το 112
- O καπνός από τις πυρκαγιές στη Γαλλία κάλυψε τον Ατλαντικό – Δορυφορικές εικόνες


