Συγκινητικό το «τελευταίο αντίο» στον Τάκη Λουκανίδη
Συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος είπε το μεσημέρι της Παρασκευής το «τελευταίο αντίο» στον Τάκη Λουκανίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.
Το «τελευταίο αντίο» στον Τάκη Λουκανίδη είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς, φίλοι, παλιοί συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, αλλά και απλός κόσμος που συγκεντρώθηκε στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς για να αποχαιρετήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή από έμφραγμα, σε ηλικία 81 ετών.
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι παλαίμαχοι παίκτες του «τριφυλλιού»: Αντωνιάδης, Δομάζος, Σούρπης, Γονιός, Καμάρας, Θεοφάνους, Φυλακούρης, Λιβαθηνός, Καρούλιας, Βονόρτας, Καραγκούνης, ενώ παραβρέθηκαν οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Αργύρης Μήτσου.
in.gr
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο
- Η Γερμανία στέλνει Patriot και προσωπικό 150 ατόμων στην Τουρκία – «Η Τουρκία είναι αξιόπιστος εταίρος»
- Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πετρούπολη



