Στην ανακοίνωση της συγκέντρωσης των χρημάτων που απαιτούνταν για την πληρωμή της προκαταβολής για την υπεράσπιση της 19χρονης που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου, το ποσό των 10.000 δολαρίων συγκεντρώθηκε από δωρεές ανώνυμων και επώνυμων πολιτών που θέλησαν να βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο τους γονείς της 19χρονης Ειρήνης, ενώ το τελικό ποσό της αμοιβής θα καθοριστεί από την υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

Από την πλευρά της, η οικογένεια της 19χρονης ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στο να επιτευχθεί ο πρώτος στόχος που ήταν η συγκέντρωση των χρημάτων και πλέον προγραμμίζουν το ταξίδι τους στο Χονγκ Κονγκ προκειμένου να συναντήσουν από κοντά το παιδί τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κεχαγιόγλου:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.

Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 ευρώ). Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την αιτηθείσα προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Ειρήνη με παρακάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα».

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο