Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναίκα επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του Πούτιν

Γυναίκα επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του Πούτιν

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εγκαινίασε την πρώτη συνεδρίαση του δικού του προεκλογικού επιτελείου στο εμπορικό κέντρο «Γκαστίνι Ντβόρ» η οποία έγινε δημόσια. Επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του ρώσου προέδρου θα είναι η πρόεδρος του Κέντρου προικισμένων παιδιών «Σίριους» Ελένα Σμελιόβα, ο πρόεδρος του εξειδικευμένου παιδιατρικού Κέντρου Ρογκατσόφ και πρόεδρος της Εθνικής Εταιρείας παιδιάτρων αιματολόγων και ογκολόγων Αλεξάντρ Ρουμιάντσεφ καθώς και ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου ΚΑΜΑΖ Σεργκέι Κογκόγκιν.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εγκαινίασε την πρώτη συνεδρίαση του δικού του προεκλογικού επιτελείου στο εμπορικό κέντρο «Γκαστίνι Ντβόρ» η οποία έγινε δημόσια.

Επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του ρώσου προέδρου θα είναι η πρόεδρος του Κέντρου προικισμένων παιδιών «Σίριους» Ελένα Σμελιόβα, ο πρόεδρος του εξειδικευμένου παιδιατρικού Κέντρου Ρογκατσόφ και πρόεδρος της Εθνικής Εταιρείας παιδιάτρων αιματολόγων και ογκολόγων Αλεξάντρ Ρουμιάντσεφ καθώς και ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου ΚΑΜΑΖ Σεργκέι Κογκόγκιν.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την επίσκεψη του στην έδρα του προεκλογικού του επιτελείου στην Μόσχα αφού συνομίλησε με τους εθελοντές είχε ξεχωριστή συνάντηση με τους επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου τους οποίους και ευχαρίστησε επειδή δέχθηκαν να συμμετάσχουν σ’ αυτή την «μη τυπική» και «σπουδαία» δουλειά.

«Εάν η δουλειά γίνει τυπική δεν θα είναι αποτελεσματική» υπογράμμισε ο Πούτιν, ο οποίος κάλεσε τους συνεργάτες του «να λειτουργούν αυστηρά στο πλαίσιο του νόμου»

Παράλληλα ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και δημιουργός της ταινίας «Κριμαία, ο Δρόμος προς την Πατρίδα» όπως και πολλών άλλων ταινιών ντοκιμαντέρ Αντρέι Κοντρασόφ, ανακοίνωσε ότι θα είναι ο εκπρόσωπος τύπου του προεκλογικού επιτελείου του Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η παρουσία μερικών συμπροέδρων δίνει την δυνατότητα να ενταχθούν στην προεκλογική εκστρατεία περισσότερες προσωπικότητες με κύρος στην κοινή γνώμη και να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι υπάρχει υποστήριξη από διάφορες κοινωνικές ομάδες και ένα ευρύ συνασπισμό. Από την άλλη η προσοχή των ψηφοφόρων δεν θα επικεντρωθεί μόνο σ’ ένα πρόσωπο…» ήταν το σχόλιο που έκανε στην εφημερίδα RBK ο διευθυντής του Κέντρου οικονομικών και πολιτικών μεταρρυθμίσεων Νικολάι Μιρόνοφ.

Κατά την άποψη του η παρουσία της Σμελιόβα μεταξύ των ηγετικών στελεχών του προεκλογικού επιτελείου, συμβολίζει τη φιλανθρωπία και τη βοήθεια προς τα παιδιά.

«Αυτή ακριβώς είναι η ‘Εικόνα του Μέλλοντος’, την οποία αυτή την στιγμή επιχειρεί να δημιουργήσει το Κρεμλίνο, ώστε να μην υπάρχει η αίσθηση ότι το σύστημα γερνάει» καταλήγει ο Μιρόνοφ.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η ανάδειξη της υποψηφιότητας του Βλαντίμιρ Πούτιν για την ρωσική προεδρία που έγινε ενώπιον των εργατών του εργοστασίου GAZ και όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονταν όλο το χρόνο με τα παιδιά δεν ήταν τυχαίες επιλογές.

ΑΠΕ/Ria Novosti,in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024