
Μαχαίρωσε τη σύζυγο του μπροστά στον γιο τους
Σε παραλίγο τραγωδία οδηγήθηκε μια ενδοοικογενειακή διαμάχη το απόγευμα της Τρίτης στον Ξυρόκαμπο Ολυμπίας. Σύμφωνα με το Patrisnews.gr ο έντονος καβγάς ενός 58χρονου με τη σύζυγο του πήρε πολύ άσχημη τροπή, όταν ο άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι, σύμφωνα με τς πρώτες πληροφορίες, την γυναίκα του στην ωμοπλάτη τη στιγμή που ο γιος τους βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.
Σε παραλίγο τραγωδία οδηγήθηκε μια ενδοοικογενειακή διαμάχη το απόγευμα της Τρίτης στον Ξυρόκαμπο Ολυμπίας.
Σύμφωνα με το Patrisnews.gr ο έντονος καβγάς ενός 58χρονου με τη σύζυγο του πήρε πολύ άσχημη τροπή, όταν ο άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι, σύμφωνα με τς πρώτες πληροφορίες, την γυναίκα του στην ωμοπλάτη τη στιγμή που ο γιος τους βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.
Στη συνέχεια το θύμα επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ και ζήτησε βοήθεια, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές.
Λίγο αργότερα η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικά Νοσοκομείο Πύργου, ενώ ο 58χρονος συνελήφθη και έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία σε βάρος του.
Όσον αφορά την τραυματισμένη γυναίκα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν συντρέχει κίνδυνος για τη ζωή της.
in.gr
- Σύσταση Ειδικής Γραμματείας Ορεινών Περιοχών
- Μαρκοϊσβίλι: «Αν είδατε κάποιον να χαλαρώνει είναι λάθος, πρέπει να είμαστε καλύτεροι»
- ΕΦΚΑ: «Είδαμε τα αίματα, φεύγαμε αριστερά και δεξιά για να σωθούμε» – Μαρτυρία για την επίθεση από τον 89χρονο
- Κοινωνικός τουρισμός: Η ΔΥΠΑ όφειλε να προβλέψει τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας, λέει ο Συνήγορος του Πολίτη
- Ρίτα Γουίλσον: Οι δύο χάρες που ζήτησε από τον Τομ Χανκς όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού
- Ένας Καβάφης πρωτοπόρα δικαιωματικός

