Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, την Παρασκευή, λόγω της συμμετοχής των ναυτεργατών της Κέρκυρας στην απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ.
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, την Παρασκευή, λόγω της συμμετοχής των ναυτεργατών της Κέρκυρας στην απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ.
Όπως ανακοίνωσε, το Σωματείο Ναυτεργατών της Κέρκυρας, «Άγιος Σπυρίδων», η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και θα διαρκέσει για 24 ώρες, μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ενώ όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου, Χρήστος Βιτουλαδίτης, «ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο οι κινητοποιήσεις των ναυτεργατών της Κέρκυρας να κλιμακωθούν περαιτέρω».
Διαβάστε επίσης:
in.gr
- Φάμελλος: Τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα
- ΚΚΕ: Είμαστε ριζικά αντίθετοι με τη στράτευση των γυναικών, με όλους τους τρόπους που επιχειρεί η κυβέρνηση
- Ο άνδρας που ντύνει τις πρώτες κυρίες των Δημοκρατικών και η ήπια δύναμη της μόδας
- Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» για τον απόλυτο σόουμαν
- Θεσσαλονίκη: Περισσότερο φως σε δρόμους της πόλης
- «Ξεφορτώθηκα έναν καρκίνο» – Το Ιράν έτοιμο να παραδοθεί είπε στους G7 ο Τραμπ
