Xταπόδι αλλάζει χρώματα για να ξεφύγει από τους θηρευτές του
Ένα απίστευτα θεαματικό καμουφλάζ έχει καταφέρει ένα χταπόδι, που αλλάζει χρώματα για να ξεφύγει από τους θηρευτές του.
Ένας δύτης στην Χαβάη εντόπισε στο βυθό του ωκεανού και απαθανάτισε στην κάμερα, ένα αξιοπερίεργο χταπόδι που άλλαζε συνεχώς χρώματα!
Το θαλάσσιο πλάσμα φαίνεται να αλλάζει χρώματα, ώστε να μοιάζει με το περιβάλλον γύρω του. Με το εντυπωσιακό αυτό καμουφλάζ καταφέρνει να προστατευθεί από πιθανούς θηρευτές.
.jpg)
Καθώς κολυμπάει στο βυθό της θάλασσας, η κάμερα το ακολουθεί και καταγράφει το μαγευτικό του φωτεινό show.
.jpg)
O 52χρονος δύτης Hector Seguin Jr από τη Χονολουλού της Χαβάης δήλωσε «Το χταπόδι έκανε ότι μπορούσε για να καμουφλάρει τον εαυτό του. Στα χταπόδια υπάρχουν χρωμοφόρα κύτταρα στο δέρμα τους, που τους βοηθούν να αλλάζουν το χρώμα αλλά και σχέδια στο δέρμα τους. Ευτυχώς τα νερά της θάλασσας ήταν πεντακάθαρα κι έτσι το χταπόδι φαίνεται τέλεια στην κάμερα»
in.gr
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)











![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442