Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ: Θα κερδίσω την Όπρα, θα ήταν πολύ διασκεδαστικό

Τραμπ: Θα κερδίσω την Όπρα, θα ήταν πολύ διασκεδαστικό

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «αγαπά», όπως αναφέρει, την Όπρα Ουίνφρεϊ όταν όμως η συζήτηση φτάνει στην πολιτική τα συναισθήματα αλλάζουν. «Είμαι πεπεισμένος ότι εάν η Όπρα έθετε υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, θα την κέρδιζα». «Την γνωρίζω πολύ καλά (...) μου αρέσει πολύ» είπε όμως ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις πολιτικές φιλοδοξίες της παρουσιάστριας, ηθοποιού και επιχειρηματία.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «αγαπά», όπως αναφέρει, την Όπρα Ουίνφρεϊ όταν όμως η συζήτηση φτάνει στην πολιτική τα συναισθήματα αλλάζουν.

«Είμαι πεπεισμένος ότι εάν η Όπρα έθετε υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, θα την κέρδιζα».

«Την γνωρίζω πολύ καλά (…) μου αρέσει πολύ» είπε όμως ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις πολιτικές φιλοδοξίες της παρουσιάστριας, ηθοποιού και επιχειρηματία.

«Ναι, θα κερδίσω την Όπρα. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό», συνέχισε χαμογελώντας και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα είναι υποψήφια».

Ο Τραμπ μιλά συχνά για τα «επτά χρόνια» που του απομένουν στην προεδρία και το επιτελείο του δεν κρύβει ότι πρόθεσή του είναι να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η ομιλία της Ουίνφρεϊ στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, το βράδυ της Κυριακής, υποδαύλισε τις φήμες που κυκλοφορούσαν από καιρό για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές.

Μιλώντας σε ένα ενθουσιώδες κοινό, η πρώτη Αφροαμερικανίδα παρουσιάστρια που έχτισε μια πραγματική αυτοκρατορία γύρω από το όνομά της, έκανε λόγο για την άφιξη μιας «νέας αυγής» για τις γυναίκες και τις νεαρές κοπέλες που έχουν πέσει θύματα κακομεταχείρισης από τους άνδρες και αναφέρθηκε στις ηρωίδες του αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα, τη Ρόζα Παρκς και την Ρέσι Τέιλορ.

ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό,in.gr

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024