Wi-Fi σε λεωφορεία, τρόλει και τραμ
Την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου πρόσβασης στο Διαδίκτυο, κόστους 900.000 ευρώ, προχωρούν τα συναρμόδια υπουργεία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.
Στην εγκατάσταση δικτύου ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Wi-Fi) σε λεωφορεία, τρόλει και τραμ προχωρούν από κοινού το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και η Περιφέρεια Αττικής.
Στόχος, όπως τονίζουν, είναι μέσα από τα συνολικά 2.030 σημεία (οχήματα και συρμοί) που θα εξοπλιστούν, το επιβατικό κοινό να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο κατά τις μετακινήσεις του, ούτως ώστε να επιτευχθεί η χρήση των νέων τεχνολογιών και η αναβάθμιση των υπηρεσιών των αστικών συγκοινωνιών.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2018 στα λεωφορεία της Αττικής.
Το έργο (συνολικού κόστους 900.000 ευρώ) θα χρηματοδοτηθεί από το «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής 2014 -2020».
in.gr
- Από το δείπνο των Ανταποκριτών στο Truth Social: Ο Τραμπ μιλάει ξανά για τρίτη υποψηφιότητα στις προεδρικές
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Primark: Μειώνει τις τιμές για να απαντήσει σε Shein και Temu
- Πώς βρέθηκαν τα ρούχα της Σαρλίζ Θερόν στο πλατό του Memento
- Κοζάνη: Ένας τραυματίας από τη φωτιά – Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Λίβανος: Οι συνεχιζόμενες επιχειρήσεις του Ισραήλ στα νότια εμποδίζουν την ανάπτυξη του στρατού της χώρας
- Πέντε Βόσνιοι ορειβάτες έχασαν τη ζωή τους στο όρος Ελμπρούς της Ρωσίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442