Τον σχεδιασμό για το νέο έτος καθώς και τα θέματα στα οποία θα εστιαστεί η
κριτική της ΝΔ απέναντι στην κυβέρνηση, θα ξεδιπλώσει ο πρόεδρος της ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή συνεδρίαση των τομεαρχών.

Στη συνεδρίαση – που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος – αναμένεται να κυριαρχήσουν θέματα όπως η αποδόμηση του αφηγήματος Τσίπρα περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, οι πλειστηριασμοί, οι εξελίξεις με την ονομασία της ΠΓΔΜ και η διγλωσσία της κυβέρνησης, καθώς επίσης και το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Ενδεικτική ήταν η χθεσινή δήλωση της εκπροσώπου του κόμματος Μαρίας Σπυράκη, η οποία σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο, τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μένει σε νησί, δεν είναι πολύτεκνος, δεν παίρνει ΕΚΑΣ, δεν αμείβεται με ειδικό μισθολόγιο και δεν χρειάζεται βέβαια επίδομα θέρμανσης. Αν του συνέβαινε ένα, έστω, απ’ όλα αυτά, δεν θα είχε το θράσος να ισχυριστεί σήμερα ότι η Κυβέρνησή του δεν επέβαλε ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα».

Στην ημερήσια διάταξη θα τεθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας και ο συντονισμός κατά τον οποίο η αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμεί να εστιάσει σε κοινωνικές ομάδες και να καταστήσει σαφές πως η κυβερνητική πολιτική οδηγεί σε αδιέξοδα.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο