Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα αγοράσουν στις εκπτώσεις οι καταναλωτές [Bίντεo]

Τι θα αγοράσουν στις εκπτώσεις οι καταναλωτές [Bίντεo]

Ξεκίνησαν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις με τους πολίτες να βγαίνουν διστακτικά στα καταστήματα και τους εμπόρους να ελπίζουν σε αύξηση των πωλήσεων τους.

Ξεκίνησαν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις με τους πολίτες να βγαίνουν διστακτικά στα καταστήματα και τους εμπόρους να ελπίζουν σε αύξηση των πωλήσεων τους.

Η περίοδος των εκπτώσεων που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 θα είναι ευκαιρία για όσους δεν μπόρεσαν να κάνουν αγορές τους προηγούμενους μήνες να εκμεταλλευτούν τώρα τις μειωμένες τιμές.

«Θα ψάξω πολύ καλά μέχρι να κάνω κάποια αγορά» λέει στο in.gr η κυρία Άννα μητέρα δυο παιδιών που συμπληρώνει πως «αν κάτι αγοράσω αυτό θα είναι αποκλειστικά απαραίτητο και ας είναι περίοδος εκπτώσεων. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να κάνουμε περιττά ψώνια. Μετράμε καθημερινά και το τελευταίο ευρώ αλλά βέβαια θα είναι μια ευκαιρία αν βρούμε κανένα οικονομικό ρούχο».

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που βρίσκουν την περίοδο των εκπτώσεων ως ευκαιρία για να αγοράσουν οικονομικότερα ηλεκτρονικά προϊόντα όπως ο Μάνος Καραγιάννης που σκοπεύει να αγοράσει ένα υπολογιστή που σήμερα κοστίζει 550 ευρώ από 800 που ήταν η αρχική του τιμή πριν τις εκπτώσεις.

Όπως επισημαίνει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σε επιστολή της προς τους εμπορικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες μέλη, ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής γι αυτό και οι καταναλωτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις αγορές τους.

Σημαντικό επίσης είναι πως την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά ενώ η προτεινόμενες ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 11:00 έως τις 20:00.

Ορέστης Καρύπης

in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024