Σβίγκου: Εμπαθείς αντιδράσεις σε βάρος της Μ.Μπαζιάνα
«Εμπάθεια και ένδεια επιχειρημάτων», καταλογίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε κάποια πολιτικά πρόσωπα για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν στη συνέντευξη της Μπέττυς Μπαζιάνα.
«Εμπάθεια και ένδεια επιχειρημάτων», καταλογίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε κάποια πολιτικά πρόσωπα για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν στη συνέντευξη της Μπέττυς Μπαζιάνα.
«Αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν με αφορμή τη συνέντευξη της Μπ. Μπαζιάνα υπερβαίνουν κατά πολύ το όριο της πολιτικής αντιπαράθεσης και φτάνουν στην ωμή χυδαιότητα», σημειώνει σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
«Οι ίδιοι άνθρωποι που δημοσιοποιούν καθημερινά προσωπικές και οικογενειακές στιγμές για την προσέλκυση ψήφων επιτίθενται με τέτοια σφοδρότητα σε μια αριστερή γυναίκα που έδωσε συνέντευξη στην οποία έκανε το «λάθος» και έδωσε πολιτικές απαντήσεις», επισημαίνει.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).