
Πρώτο τo Κόμμα Εθνικής Ενότητας στις «βουλευτικές» στα Κατεχόμενα
Στο 43% των καταμετρημένων ψήφων, με τη συμμετοχή στις «βουλευτικές εκλογές» στα Κατεχόμενα να φτάνει στο 62,4%, τα τρία πρώτα κόμματα είναι το Εθνικής Ενότητας, το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό και το Κόμμα του Λαού.
Στο 43% των καταμετρημένων ψήφων, με τη συμμετοχή στις «βουλευτικές εκλογές» στα Κατεχόμενα να φτάνει στο 62,4%, τα τρία πρώτα κόμματα είναι το Εθνικής Ενότητας, το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό και το Κόμμα του Λαού.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Κόμμα Εθνικής Ενότητας βρίσκεται στο 36,4%, το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα στο 21,6%, το Κόμμα του Λαού στο 16,7%, το κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας στο 8,2%, το Δημοκρατικό κόμμα στο 7,7%, το κόμμα Αναγέννησης στο 6,5%, το κόμμα Κοινοτικής Σωτηρίας στο 2,5% και το κόμμα Εθνικιστικής Δημοκρατίας στο 0,1%.
Πολύ βαρύ το κλίμα στο ΡΤΚ
«Το ΡΤΚ σέβεται την λαϊκή βούληση, δεν μας ικανοποιούν τα αποτελέσματα, ωστόσο είμαστε ένα κόμμα 47 ετών. Ο αγώνας συνεχίζεται, διότι το σύστημα δεν το αποδεχόμαστε. Από αύριο τα όργανα του κόμματος έτοιμα για τον αγώνα. Είμαστε ένα αριστερό κόμμα, έκλεισε ένα κεφάλαιο του αγώνα, ξεκινά νέο κεφάλαιο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του κόμματος, Τουφάν Ερχιουρμάν.
in.gr
- Νέα Αριστερά: Βαρύτατη πολιτικά και θεσμικά η άρνηση Τζαβέλλα – Η Βουλή δεν είναι πάρεργο
- Πόσο κοντά μας είναι μια νέα οικονομική κρίση και γιατί δεν θα εξελιχθεί όπως η προηγούμενη;
- Οι σκιές του Έπσταϊν: Η κατάθεση της φύλακα, το «ύστατο» σημείωμα και ο συγκρατούμενος με τετράκις ισόβια
- Έμπολα: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξετάζει υποψήφια εμβόλια και διαθέσιμα σχήματα φαρμακευτικής αγωγής
- ΠΑΣΟΚ για άρνηση Τζαβέλλα: Ζούμε αλλεπάλληλες σκηνές στο έργο της συγκάλυψης
- Μαραντόνα, ετών 19: Το γκολ του αιώνα που… παραλίγο να μπει 6 χρόνια νωρίτερα (vids)


