
Ανησυχία Αμερικανών για τη διανοητική ικανότητα του Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο Λευκός Οίκος υπεραμύνθηκε των δηλώσεων του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο Τwitter για τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, τονίζοντας ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
Ο Λευκός Οίκος υπεραμύνθηκε των δηλώσεων του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο Τwitter για τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, τονίζοντας ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
Ο Τραμπ ειρωνεύτηκε χθες, Τρίτη, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, διαβεβαιώνοντας ότι «το δικό του» κουμπί για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων είναι «μεγαλύτερο» και «δυνατότερο» από εκείνο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
«Ο πρόεδρος και ο λαός αυτής της χώρας θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς στη συνέντευξη Τύπου.
«Έχει εξαπολύσει επανειλημμένα απειλές, πραγματοποιεί κατ’ επανάληψη πυραυλικές δοκιμές εδώ και χρόνια και ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν πρόκειται να κρυφτεί, δεν θα είναι αδύναμος και θα εξασφαλίσει ότι θα κάνει ό,τι έχει υποσχεθεί και αυτό είναι να ορθώσει το ανάστημά του και να προστατέψει τον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε.
ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr
- Πάει η Τουρκία σε πρόωρες εκλογές; – Η αντιπολίτευση το πιστεύει μετά τις διώξεις κατά του CHP
- «Άγγιξε» το δεύτερο γκολ η Άρσεναλ – Ο Μαρκίνιος με μυθικό τάκλιν είπε «όχι» στον Χάβερτς (vid)
- Απείλησε η Παρί με Ρουίθ (vid)
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές – Οι περιοχές που πρωταγωνιστούν
- Εισέπνεαν αέριο γέλιου και έτρεχαν με 225χλμ την ώρα – Σκότωσαν 50χρονο οδηγό και τον παράτησαν
- Σάκοτα: «Ο Ολυμπιακός έχει άλλη ταχύτητα, πετυχημένη η χρονιά μας» – Θα συζητήσει για το μέλλον του


