
Βλαχοδήμος για… λίγο στη Μπενφίκα
Η Μπενφίκα έθεσε, για λίγη ώρα, το όνομα του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην επίσημη ιστοσελίδα της, όμως φρόντισε να το κατεβάσει αμέσως.
Η Μπενφίκα έθεσε, για λίγη ώρα, το όνομα του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην επίσημη ιστοσελίδα της, όμως φρόντισε να το κατεβάσει αμέσως.
Όπως είναι γνωστό, ο 23χρονος Ελληνας τερματοφύλακας, διαπραγματεύεται καιρό με την Μπενφίκα, που φαίνεται να προωθεί την προοπτική να τον ντύσει με την φανέλα της, στην διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Όμως, όπως επισημαίνει η πορτογαλική εφημερίδα A Bola, δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο.
Ωστόσο, το όνομα του παίκτη εμφανίστηκε αργά χθες το βράδυ στην ομάδα της Μπενφίκα, που εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Στη συνέχεια πάντως οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας φρόντισαν να βγάλουν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο από το ρόστερ της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη: Ακρίβεια παντού, οι πολίτες δεν χρειάζονται τη συμπόνοια σας αλλά λύσεις – Στο βήμα ο Μητσοτάκης
- Ελάτε να μου μιλήσετε, δεν δαγκώνω: Ο Μπιλ Γουόρντ των Black Sabbath μιλά για τις μέρες του σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Θεσσαλονίκη: Πτήση προς Σαράγεβο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω επιθετικού επιβάτη




