Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Θυσία» στο σατανά ο θάνατος του ζευγαριού στην Κεφαλονιά

«Θυσία» στο σατανά ο θάνατος του ζευγαριού στην Κεφαλονιά

Ενισχύεται τις τελευταίες ώρες το σενάριο που ερευνά η αστυνομία για το θάνατο του ζεύγους τουριστών στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με το οποίο, είναι πιθανό τα δύο νεαρά άτομα να «θυσιάστηκαν» στη διάρκεια σατανιστικής τελετής.

Ενισχύεται τις τελευταίες ώρες το σενάριο που ερευνά η αστυνομία για το
θάνατο του ζεύγους τουριστών στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με το οποίο, είναι
πιθανό τα δύο νεαρά άτομα να «θυσιάστηκαν» στη διάρκεια σατανιστικής
τελετής.

Τα σατανιστικά σύμβολα που βρέθηκαν στο χώρο του δωματίου που είχαν νοικιάσει ο 30χρονος Γερμανός και η 23χρονη Βουλγάρα, όπως μενταγιόν και πεντάλφα , καθώς και το γεγονός ότι ο θάνατός τους δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια, ενισχύουν ακόμη περισσότερο αυτό το σενάριο.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν να έχουν βρεθεί και παλαιότερα σημάδια στο σώμα της 23χρονης τα οποία μαρτυρούν πως είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν σε αντίστοιχες τελετές.
Επίσης, οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο facebook σκιαγραφούν ένα προφίλ που αφήνει – το λιγότερο – υπόνοιες για σχέσεις με σατανιστικές τελετές.

Η 23χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία είχε εξαφανιστεί από το καλοκαίρι και οι δικοί της την αναζητούσαν. Τα αδέρφια μάλιστα, είχαν ανεβάσει φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τους ίδιους.

Πάντως, η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα που διενήργησε χθες τις νεκροτομές στις δύο σορούς, εκτίμησε πως θα υπάρξουν ευρήματα από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.


Σχετικά με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που έγινε χθες στις δύο σορούς, ο Αγγελική Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «τα τραύματα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα, ήταν συμβατά με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο του σπιτιού, δηλαδή τις δύο φαλτσέτες και το ένα μαχαίρι».

Επίσης, ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος και των δύο επήλθε από αυτοτραυματισμό και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η γυναίκα κατέληξε από αιμορραγία στα αγγεία των χεριών και ο άνδρας από κακώσεις με μαχαίρι στον θώρακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αγγελική Τσιόλα, ο άνδρας είχε καταφέρει αρκετά τραύματα στον εαυτό του.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024