
Σέρρες: Νεκρός 54χρονος που έπεσε σε φρεάτιο
Θανάσιμα τραυματίστηκε 54χρονος άνδρας, που εργαζόταν στον Δήμο Αμφίπολης, σε εργατικό δυστύχημα στο χωριό Κρηνίδα του νομού Σερρών. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 54χρονος, μαζί με ένα συνάδελφό του πραγματοποιούσαν εργασίες σε φρεάτιο, βάθους τεσσάρων μέτρων, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 54χρονος έπεσε σε αυτό.
Θανάσιμα τραυματίστηκε 54χρονος άνδρας, που εργαζόταν στον Δήμο Αμφίπολης, σε εργατικό δυστύχημα στο χωριό Κρηνίδα του νομού Σερρών.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 54χρονος, μαζί με ένα συνάδελφό του πραγματοποιούσαν εργασίες σε φρεάτιο, βάθους τεσσάρων μέτρων, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 54χρονος έπεσε σε αυτό.
Ο συνάδελφός του ειδοποίησε την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο και απεγκλώβισε τον άνδρα, ωστόσο στο Κέντρο Υγείας που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Καρπούζι ή πεπόνι; Το μεγάλο καλοκαιρινό δίλημμα
- Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ινδονησία
- Δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Νικήτα: «Δεν τον πρόλαβα ζωντανό να του δώσω μία αγκαλιά»
- Βενεζουέλα: Αυξάνεται ο αιματηρός απολογισμός από τους σεισμούς – Στους 2.595 οι νεκροί
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Αγώνες για τα τρία τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στους «16»
- Συνταγή: Μεσογειακή ομελέτα με φέτα

