Σέρρες: Νεκρός 54χρονος που έπεσε σε φρεάτιο
Θανάσιμα τραυματίστηκε 54χρονος άνδρας, που εργαζόταν στον Δήμο Αμφίπολης, σε εργατικό δυστύχημα στο χωριό Κρηνίδα του νομού Σερρών. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 54χρονος, μαζί με ένα συνάδελφό του πραγματοποιούσαν εργασίες σε φρεάτιο, βάθους τεσσάρων μέτρων, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 54χρονος έπεσε σε αυτό.
Θανάσιμα τραυματίστηκε 54χρονος άνδρας, που εργαζόταν στον Δήμο Αμφίπολης, σε εργατικό δυστύχημα στο χωριό Κρηνίδα του νομού Σερρών.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 54χρονος, μαζί με ένα συνάδελφό του πραγματοποιούσαν εργασίες σε φρεάτιο, βάθους τεσσάρων μέτρων, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 54χρονος έπεσε σε αυτό.
Ο συνάδελφός του ειδοποίησε την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο και απεγκλώβισε τον άνδρα, ωστόσο στο Κέντρο Υγείας που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Στοπ στα φορτηγά
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 6-1: Αποτέλεσμα που εξυπηρετεί και τον Ολυμπιακό
- Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός ανέβασε κι άλλο την Ελλάδα
- Μυθική εμφάνιση από τον Τζολάκη – Δείτε πως «κατέβασε ρολά» κόντρα στην Λεβερκούζεν (vid)
- Η Ιταλία στο έλεος του κυκλώνα Χάρι – H θάλασσα βγήκε στους δρόμους [βίντεο]

