![Αποθέωση από τους ομογενείς για Αντετοκούνμπο [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/01/30033770_2017-12-27T021629Z_1334802160_NOCID_RTRMADP_3_NBA-CHICAGO-BULLS-AT-MILWAUKEE-BUCKS.jpg)
Αποθέωση από τους ομογενείς για Αντετοκούνμπο [Βίντεο]
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε για μια ακόμα φορά ότι περνούσε από το χέρι του για να χαρίσει στους Μπακς ακόμα μια νίκη, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετό, αφού τα «ελάφια» γνώρισαν την ήττα με 131-127 από τους Ράπτορς. Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν οι Έλληνες του Τορόντο στον «Giannis» μετά τη λήξη του αγώνα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε για μια ακόμα φορά ότι περνούσε από το χέρι του για να χαρίσει στους Μπακς ακόμα μια νίκη, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετό, αφού τα «ελάφια» γνώρισαν την ήττα με 131-127 από τους Ράπτορς. Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν οι Έλληνες του Τορόντο στον «Giannis» μετά τη λήξη του αγώνα.
Ο «Greek Freak» σκόραρε 26 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Έρικ Μπλέντσο με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Από την άλλη πλευρά για τους Ράπτορς ο Ντεμαρ Ντερόζαν σημείωσε μια ιστορική εμφάνιση με 52 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη.
Η βραδιά για τον Γιάννη δεν ολοκληρώθηκε με τη λήξη της αναμέτρησης, αφού μετά τον αγώνα περίπου χίλιοι έλληνες ομογενείς τον περίμεναν σε μια κερκίδα του γηπέδου, του ευχήθηκαν καλή χρονιά, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο, ενώ του έδωσαν δώρα και μια βασιλόπιτα!
Εκείνος με τη σειρά του πήρε το μικρόφωνο, τους ευχαρίστησε, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και στη συνέχεια υπέγραψε μια φανέλα και φωτογραφίες με το όνομα του.
We #NBAVote for @Giannis_An34 because he’ll never forget where he came from!! https://t.co/4HuvLk5wV9
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 2 Ιανουαρίου 2018
in.gr
- Ιρανικά ΜΜΕ: Τι περιλαμβάνει το «μνημόνιο κατανόησης» – Άνοιγμα του Ορμούζ, απόσυρση αμερικανικού στρατού
- Η Ρωσία απειλεί την Αρμενία με ενεργειακές κυρώσεις αν συνεχίσει την πορεία προς ένταξη στην ΕΕ
- «Ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η Μπουργκ θα παίζουν στο EuroCup – Αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων»
- Νικόλαος Κάλας: Η ωμή βία επιβάλλεται από τα ίδια τα πράγματα
- Μετρό Αμπελοκήπων: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για καπνό σε κυλιόμενη σκάλα
- Κόντρα Μασκ-Πενταγώνου για τη χρήση του Starlink σε επιθετικά drone

