Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση

Γεννηματά: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση

«Το 2018 θα είναι χρονιά ορόσημο για το Κίνημα Αλλαγής, που μπορεί να γίνει ο νέος φορέας αναγέννησης και ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά προσθέτοντας ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή την κυβέρνηση.

«Το 2018 θα είναι χρονιά ορόσημο για το Κίνημα Αλλαγής, που μπορεί να
γίνει ο νέος φορέας αναγέννησης και ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού
σκηνικού» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά
προσθέτοντας ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή την κυβέρνηση.

Στη διάρκεια συνέντευξης στον Real fm, αναφέρθηκε και στις μετεκλογικές συνεργασίες σημειώνοντας: «Το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος θα το πει ο ελληνικός λαός. Εμείς μένουμε στην εμμονή για εθνική γραμμή και εθνική συνεννόηση. Και ρωτώ και τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, αν είναι αποφασισμένοι να συμβάλουν στην σταθερότητα του τόπου, στη βάση μιας προοδευτικής ατζέντας. Μόνο με ένα προοδευτικό σύμφωνο για τον τόπο μπορούμε να συνεργαστούμε».

Η κ. Γεννηματά προσέθεσε ακόμη, ότι «πρέπει σαν χώρα να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, ξένες επενδύσεις, στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, δουλεία για τους νέους ανθρώπους. Αυτή είναι η καρδιά του δικού μας προγράμματος και είναι και η διαφορά μας και από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ».

Η πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγής» στη συνέντευξή της εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα της μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και να ανατρέψει τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς και σημείωσε ότι καθημερινά βλέπει να αναπτύσσεται δυναμική, εμπιστοσύνη και προσδοκία για το «Κίνημα αλλαγής».

Ερωτηθείσα αν βλέπει εκλογές το 2018, δήλωσε: «Εγώ εκτιμώ ότι ήδη ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή την κυβέρνηση και όσο παραμένει επιτείνονται τα αδιέξοδα. Λέει ναι σε ό,τι ζητούν οι θεσμοί, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις τους, έχει αναλάβει τη δέσμευση για πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και για να τα επιτύχει “επενδύει” στην υπερφορολόγηση. Αυτό έχει ημερομηνία λήξης».

«Προσπάθεια εξαπάτησης η ΄΄καθαραή έξοδος ΄΄ από τα μνημόνια το 2018»
Ακόμη, η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «προσπάθεια εξαπάτησης» την «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια το 2018 και σημείωσε, ότι «εκτιμάται η πολύχρονη προσπάθεια του λαού, απλώς η έξοδος από τα μνημόνια χρειάζεται άλλη κυβέρνηση, καθώς η υπάρχουσα έχει υπογράψει μνημόνια διαρκείας».

Τέλος, ερωτηθείσα για την στάση που θα κρατήσει το κόμμα της στο «Σκοπιανό» η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Εγώ δεν θα παίξω το παιχνίδι της κυβέρνησης του αποπροσανατολισμού. Υπάρχει εθνική γραμμή και είναι η σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσης, με γεωγραφικό προσδιορισμό. Θα τοποθετηθούμε υπεύθυνα όταν η κυβέρνηση φέρει μια ενημέρωση. Πρέπει να σταματήσει η ονοματολογία μέσω ΜΜΕ. Υπευθυνότητα και σοβαρότητα χρειάζεται. Έτσι ασκείται η εξωτερική πολιτική».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024