
Λονδίνο: Σύλληψη υπόπτου για δολοφονία της ελληνορωσίδας
Στη σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα, που φέρεται να είναι ο δολοφόνος της 22χρονης ελληνορωσίδας, Iuliana Tudos, προχώρησε την Πρωτοχρονιά η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
Στη σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα, που φέρεται να είναι ο δολοφόνος της 22χρονης ελληνορωσίδας, Iuliana Tudos, προχώρησε την Πρωτοχρονιά η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, συνελήφθη στο Ντάλστον, στο ανατολικό Λονδίνο, και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα.
Η Iuliana Tudos εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με τραύμα από μαχαίρι στο στομάχι και χτυπήματα στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Τα ίχνη της 22χρονης είχαν χαθεί από την Παραμονή των Χριστουγέννων, αφότου επέστρεφε από έξοδο με φίλους της.
- Λονδίνο: Οι τελευταίες στιγμές της δολοφονημένης 22χρονης ελληνορωσίδας
in.gr
- Είχε μαχαιρώσει γνωστό επιχειρηματία ο 29χρονος που συνελήφθη για την αιματηρή επίθεση στα Πατήσια
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: ΗΠΑ και Ισραήλ θέλουν να γονατίσουν το Ιράν
- Πατήσια: Βαρύ το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Το Ισραήλ καταγγέλλει ως «επαίσχυντη και παράλογη» την εγγραφή στη μαύρη λίστα του ΟΗΕ για εγκλήματα σεξουαλικής βίας
- Ναταλία Βοντιάνοβα, το σούπερ μόντελ-Σταχτοπούτα: Από την ακραία πείνα στη Ρωσία, βασίλισσα της LVMH


