Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα δημοσιεύματα για Όσκαρ Γκαρσία και Ολυμπιακό

Νέα δημοσιεύματα για Όσκαρ Γκαρσία και Ολυμπιακό

Το... σίριαλ Όσκαρ Γκαρσία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό. Τα ισπανικό ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Καταλανός προπονητής βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο του Πειραιά, ορισμένα δε από αυτά, αναφέρουν ότι ο Όσκαρ Γκαρσία βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για συζητήσεις.

Το… σίριαλ Όσκαρ Γκαρσία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό. Τα ισπανικό ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Καταλανός προπονητής βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο του Πειραιά, ορισμένα δε από αυτά, αναφέρουν ότι ο Όσκαρ Γκαρσία βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για συζητήσεις.

«Ο Όσκαρ Γκαρσία θα γίνει σύντομα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Χθες διαπραγματεύτηκαν στη Βαρκελώνη. Καλή τύχη», αναφέρει δημοσιογράφος της εφημερίδας As.

Χθες, Κυριακή, η Mundo Deportivo σε ρεπορτάζ της ανέφερε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Ο Όσκαρ Γκαρσία ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Σεντ Ετιέν. Στο αυστριακό πρωτάθλημα και από το «τιμόνι» της Σάλτσμπουργκ κατέκτησε δύο νταμπλ τις σεζόν 2015-16 και 2016-17. Το 2012-13 ήταν πρωταθλητής στο Ισραήλ καθοδηγώντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ως ποδοσφαιριστής, φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 1993-94 και από το 1995 έως το 1999 έχοντας συνολικά 69 αγώνες με 21 γκολ στο ενεργητικό του. Με την Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Κύπελλο UEFA, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας καθώς και δύο Κύπελλα Ισπανίας.

in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024