Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φέρεται να αυτοκτόνησε το ζευγάρι των Γερμανών στη Κεφαλονιά

Φέρεται να αυτοκτόνησε το ζευγάρι των Γερμανών στη Κεφαλονιά

Σε ταυτόχρονη αυτοχειρία φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού από την Γερμανία, που εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει για ολιγοήμερες διακοπές στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστής, που πήγε στο νησί από την Πάτρα, φέρεται να έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σε ταυτόχρονη αυτοχειρία φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού από την Γερμανία, που εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει για ολιγοήμερες διακοπές στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστής, που πήγε στο νησί από την Πάτρα, φέρεται να έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Από τις αστυνομικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί, το ζευγάρι, ηλικίας 30-35 ετών, νοίκιασε, μέσω airbnb, το συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του χωριού, από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους στην Κεφαλονιά.

Ο θάνατος τους έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που ανοίγοντας την πόρτα βρήκε στον καναπέ του σαλονιού, νεκρή τη Γερμανίδα τουρίστρια με βαθιά τραύματα στα χέρια, και το σύντροφό της, στο μπάνιο του σπιτιού, με επίσης βαθιά τραύματα στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι σοροί των δύο Γερμανών τουριστών αναμένεται την Τρίτη να μεταφερθούν στην Πάτρα προκειμένου να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις ταυτοποιήσης τους.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται το ζευγάρι να νοίκιασε το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε από τη Γερμανία και να έχουν αλλαχθεί παράνομα οι πινακίδες του οχήματος. Στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε δεν βρέθηκαν μέσα ναρκωτικές ουσίες ούτε άλλα παραισθησιογόνα φάρμακα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει και εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024