Κατασχέθηκαν δέκα εκατομμύρια πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Σημαντική ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντόπισε το νέο μηχάνημα X-RAY του Α' Τελωνείου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη, σε κοντέινερ με προορισμό την Ελλάδα, με τις αρχές να προχωρούν στην κατάσχεση τους.
Σημαντική ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντόπισε το νέο μηχάνημα X-RAY του Α’ Τελωνείου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη, σε κοντέινερ με προορισμό την Ελλάδα, με τις αρχές να προχωρούν στην κατάσχεση τους.
Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, την Πέμπτη«ανιχνεύτηκαν σε κοντέινερ με προορισμό την Ελλάδα δέκα εκατομμύρια πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία αρχικά ανιχνεύτηκαν από τον ειδικό σκύλο, που οδήγησε τους τελωνειακούς υπαλλήλους να σαρώσουν το κοντέινερ με το X-RAY μηχάνημα».
Το εμπόρευμα που είχε δηλωθεί στα χαρτιά ήταν ηλεκτρικές γιρλάντες για τα Χριστούγεννα.
Όπως επισημαίνει η ΑΑΔΕ, οι αναλογούσες επιβαρύνσεις από φόρους και δασμούς που θα έχανε το κράτος ανέρχονται στα 1,9 εκατομμύρια ευρώ.
in.gr
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της

