Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας στη Σερβία: Καλοπέραση και οικογενειακές στιγμές

Τσίπρας στη Σερβία: Καλοπέραση και οικογενειακές στιγμές

Στόλισε χριστουγεννιάτικα το άδειο Μαξίμου, έβαλε την προσωπική του σκηνοθέτρια Ζωή Χαλιδιά να του φτιάξει ένα καλαίσθητο βιντεάκι με το σλόγκαν «είναι δίκαιο και μας αξίζει», μοίρασε στο μεταξύ και άλλα επιδόματα, βεβαιώθηκε ότι όλα θα ήταν έτοιμα για τη χριστουγεννιάτικη λοταρία και εν συνεχεία ετοίμασε με ήσυχη την πολιτική του συνείδηση τις βαλίτσες του και αναχώρησε οικογενειακώς για τη χιονισμένη Σερβία, προσκεκλημένος του σέρβου προέδρου.

Στόλισε χριστουγεννιάτικα το άδειο Μαξίμου, έβαλε την προσωπική του
σκηνοθέτρια Ζωή Χαλιδιά να του φτιάξει ένα καλαίσθητο βιντεάκι με το
σλόγκαν «είναι δίκαιο και μας αξίζει», μοίρασε στο μεταξύ και άλλα
επιδόματα, βεβαιώθηκε ότι όλα θα ήταν έτοιμα για τη χριστουγεννιάτικη
λοταρία και εν συνεχεία ετοίμασε με ήσυχη την πολιτική του συνείδηση τις
βαλίτσες του και αναχώρησε οικογενειακώς για τη χιονισμένη Σερβία,
προσκεκλημένος του σέρβου προέδρου.

Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑτοδότη», προφανώς και δικαιούται και ο Αλέξης Τσίπρας διακοπές. Το ερώτημα που θέτει όμως είναι εάν του αξίζουν. Κατά τους συνεργάτες του, του αξίζουν και με το παραπάνω, «αφού κουράστηκε να φέρει την ανάπτυξη» λένε, ή «να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια».

Κατά την αντιπολίτευση, ο Πρωθυπουργός δεν δικαιούται ούτε του αξίζουν χριστουγεννιάτικες διακοπές, τη στιγμή που οι περισσότεροι Ελληνες δεν πήγαν πουθενά λόγω οικονομικών δυσκολιών και τα συσσίτια αλληλεγγύης ήταν περισσότερα από πέρυσι. Επιπλέον, λένε ότι δεν του αξίζουν επειδή φτωχοποίησε τη χώρα και μοίρασε χριστουγεννιάτικα λεφτά με τα λεφτά των… άλλων (της υπερφορολόγησης).

Η μοναδική περίπτωση, κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, που αναγνωρίζουν στον Τσίπρα ότι όντως δικαιούται διακοπές είναι επειδή, όπως λένε, θα είναι οι τελευταίες του χριστουγεννιάτικες διακοπές ως πρωθυπουργού.

Οπως και να ‘χει το πράγμα, μαθαίνω ότι ο κ. Τσίπρας στη Σερβία «καλοπερνά» (έτσι ακριβώς μου το είπαν οι συνεργάτες του με τους οποίους επικοινώνησε για να μάθει τι γίνεται στη χώρα και για να δώσει οδηγίες την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου το μεσημέρι). Χαλαρώνει, οργανώνει εκδρομές, ξεκουράζεται και ξοδεύει χριστουγεννιάτικες ώρες με την οικογένειά του. Διαμήνυσε μάλιστα στους εδώ συνεργάτες του ότι «περνά καλά» εκεί όπου βρίσκεται και έδωσε υπόσχεση ότι θα κάνει Πρωτοχρονιά στην Αθήνα.

Το ερώτημα είναι πώς πήγε ο Πρωθυπουργός στη Σερβία; Η Πολεμική Αεροπορία με διαβεβαιώνει ότι δεν χρησιμοποίησε το κρατικό αεροσκάφος ή το ελικόπτερο. Αλλωστε διακοπές με κρατικό αεροσκάφος θα πήγαινε πολύ. Εάν πήγαινε οδικώς, κάποιος θα τον έβλεπε (σε κανένα από τα διόδια ή στα σύνορα), το ίδιο θα συνέβαινε και στο αεροπλάνο της γραμμής. Συνεπώς περιμένω μαρτυρίες…

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024