
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Επαναφέρεται την 31η Δεκεμβρίου το δρομολόγιο Πάτρα – Αγ. Βασίλειος μετ' επιστροφής, που είχε αρχικά ανασταλεί λόγω της Πρωτοχρονιάς, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία έχει προχωρήσει σε αναστολή ορισμένων τοπικών δρομολογίων για την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Επαναφέρεται την 31η Δεκεμβρίου το δρομολόγιο Πάτρα – Αγ. Βασίλειος μετ’ επιστροφής, που είχε αρχικά ανασταλεί λόγω της Πρωτοχρονιάς, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Συνεπώς, τα εξής δρομολόγια θα εκτελεστούν κανονικά:
- Πάτρα – Αγ. Βασίλειος δρομολόγιο 14302, με αναχώρηση 22:23
- Αγ. Βασίλειος – Πάτρα, δρομολόγιο 14303, με αναχώρηση 23:01
Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία έχει προχωρήσει σε αναστολή ορισμένων τοπικών δρομολογίων για την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού».
Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.
Δείτε τα δρομολόγια που αναστέλλονται εδώ
in.gr
- Βασίλης Κόκκαλης: Παραιτήθηκε από βουλευτής – Η επιστολή του
- Τεχνητή νοημοσύνη της OpenAI βρήκε εκτός ελέγχου, εξαπέλυσε κυβερνοεπίθεση σε άλλη εταιρεία
- Τι γράφουν στο εξωτερικό για το μέλλον του Γουόκαπ
- Συνεργασία Εκκλησίας και Περιφέρειας Αττικής με επίκεντρο την πρόληψη της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας
- Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα – Οι περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες
- Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για την παρέα του, πώς θα κάνει δουλίτσες – Ο Γρ. Δημητριάδης ξέρει και αλληλοεκβιάζονται
