Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε και χαστούκισε 99χρονη

Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε και χαστούκισε 99χρονη

Ένας 24χρονος Έλληνας και μια 19χρονη υπήκοος Αλβανίας συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Χαλκίδας από τους άντρες της ΟΠΚΕ. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος μιας... 99χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα λοιπόν, ο 24χρονος εισήλθε στο διαμέρισμα της 99χρονης λίγο μετά τα μεσάνυχτα, χρησιμοποιώντας το κλειδί που η συνεργός του είχε κλέψει από την καθαρίστρια και αφού τη χαστούκισε της αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

Ένας 24χρονος Έλληνας και μια 19χρονη υπήκοος Αλβανίας συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Χαλκίδας από τους άντρες της ΟΠΚΕ. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος μιας… 99χρονης γυναίκας.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο 24χρονος εισήλθε στο διαμέρισμα της 99χρονης λίγο μετά τα μεσάνυχτα, χρησιμοποιώντας το κλειδί που η συνεργός του είχε κλέψει από την καθαρίστρια και αφού τη χαστούκισε της αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μαζί με τη 19χρονη συνεργό του, η οποία τον περίμενε στην πιλοτή της πολυκατοικίας.

Τελικά μετά από άμεση κινητοποίηση των ανδρών της Β’ ΟΠΚΕ, οι δράστες συνελήφθησαν και λίγη ώρα αργότερα σε Ι.Χ συγγενικού προσώπου του 24χρονου βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία και επιστράφηκαν στην 99χρονη γυναίκα. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024