Συνάντηση Γαβρόγλου – Μουζάλα για την εκπαίδευση προσφύγων
Το πρόγραμμα ελληνομάθειας αφορά τους ανήλικους πρόσφυγες 15-18 ετών που δεν συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές δομές και ενήλικες πρόσφυγες.
Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο το πρόγραμμα ελληνομάθειας πραγματοποίησαν στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι υπουργοί Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, στη συνάντηση συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας και οι γενικοί γραμματείς των δύο υπουργείων, Μιλτιάδης Κλάπας και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Το πρόγραμμα ελληνομάθειας αφορά τους ανήλικους πρόσφυγες 15-18 ετών που δεν συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές δομές και ενήλικες πρόσφυγες.
in.gr
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας