
Νεκρός σε πηγάδι βρέθηκε ηλικιωμένος στην Κέρκυρα
«Βουτιά θανάτου» σε πηγάδι περίπου τριών μέτρων, γεμάτο με νερό, έκανε 87χρονος, στην Κέρκυρα. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πύραρχος Ανδρέας Ρίζος ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ανάποδα μέσα στο πηγάδι που βρισκόταν απέναντι από το αστυνομικό Τμήμα Αργυράδων, κοντά στο σπίτι του.
«Βουτιά θανάτου» σε πηγάδι περίπου τριών μέτρων, γεμάτο με νερό, έκανε 87χρονος, στην Κέρκυρα.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πύραρχος Ανδρέας Ρίζος ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ανάποδα μέσα στο πηγάδι που βρισκόταν απέναντι από το αστυνομικό Τμήμα Αργυράδων, κοντά στο σπίτι του.
Για την επιχείρηση ανάσυρσης του 87χρονου έσπευσαν στο σημείο πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και τη στάση του σώματος του άτυχου άνδρα, φέρεται ο θάνατός του να προήλθε από πνιγμό, ωστόσο, φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Έρευνες για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Γιατί έρχομαι»
- Ουκρανία: Διαθέτει αμυντικά και επιθετικά drones μεγάλης εμβέλειας, λέει ο υπουργός Αμυνας
- Μιλγουόκι Μπακς: Ο Τέιλορ Τζένκινς θα είναι ο νέος προπονητής των «Ελαφιών»
- Γιορτή σήμερα 24 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.04.2026]

