Νεκρός σε πηγάδι βρέθηκε ηλικιωμένος στην Κέρκυρα
«Βουτιά θανάτου» σε πηγάδι περίπου τριών μέτρων, γεμάτο με νερό, έκανε 87χρονος, στην Κέρκυρα. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πύραρχος Ανδρέας Ρίζος ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ανάποδα μέσα στο πηγάδι που βρισκόταν απέναντι από το αστυνομικό Τμήμα Αργυράδων, κοντά στο σπίτι του.
«Βουτιά θανάτου» σε πηγάδι περίπου τριών μέτρων, γεμάτο με νερό, έκανε 87χρονος, στην Κέρκυρα.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πύραρχος Ανδρέας Ρίζος ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ανάποδα μέσα στο πηγάδι που βρισκόταν απέναντι από το αστυνομικό Τμήμα Αργυράδων, κοντά στο σπίτι του.
Για την επιχείρηση ανάσυρσης του 87χρονου έσπευσαν στο σημείο πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και τη στάση του σώματος του άτυχου άνδρα, φέρεται ο θάνατός του να προήλθε από πνιγμό, ωστόσο, φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Έρευνες για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ
- Tablets που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας
- Βιμ Βέντερς: «Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά όχι με πολιτικό τρόπο»
- Η ΚΕΔΕ δηλώνει «παρών» στην αναθεώρηση του Συντάγματος με θέσεις και προτάσεις
- Σπουδαία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές για τους Μπακς (93-110) – «Καθάρισαν» Λέικερς και Μπλέιζερς
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίκες υπόσχεται ελεύθερες εκλογές