Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νετανιάχου προς Χαμάς: Θα καταφύγουμε σε όλα τα μέσα

Νετανιάχου προς Χαμάς: Θα καταφύγουμε σε όλα τα μέσα

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε την Χαμάς ενάντια σε κάθε είδους «κλιμάκωση», απειλώντας να καταφύγει σε «όλα τα μέσα» για να υπερασπιστεί τη χώρα. Η προειδοποίηση Νετανιάχου έρχεται εν μέσω των σχεδόν καθημερινών διαδηλώσεων στα Παλαιστινιακά Εδάφη που πυροδότησε η απόφαση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε την Χαμάς ενάντια σε κάθε είδους «κλιμάκωση», απειλώντας να καταφύγει σε «όλα τα μέσα» για να υπερασπιστεί τη χώρα.

Η προειδοποίηση Νετανιάχου έρχεται εν μέσω των σχεδόν καθημερινών διαδηλώσεων στα Παλαιστινιακά Εδάφη που πυροδότησε η απόφαση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Από την 6η Δεκεμβρίου, όποτε και ο Τραμπ ανακοίνωσε την απόφαση της Ουάσινγκτον από τις συγκρούσεις Παλαιστινίων με ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, που ελέγχει η Χαμάς και στη Δυτική Όχθη έχουν σκοτωθεί 12 Παλαιστίνιοι.

«Δεν θα επιτρέψουμε, ούτε θα ανεχτούμε καμία κλιμάκωση από τη Χαμάς, ή από άλλα τρομοκρατικά στοιχεία ενάντια στο κράτος του Ισραήλ», δήλωσε ο Νετανιάχου σε μια τελετή σε μια αεροπορική βάση, σύμφωνα με το γραφείο του.

«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας και την ασφάλεια Ισραηλινών πολιτών», διεμήνυσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024