
Παραιτήθηκε ο Μούτκο από πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ της Ρωσίας
Παραιτήθηκε και επίσημα από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Βιτάλι Μούτκο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA. Αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σορόκιν. «Αυτός θα είναι υπεύθυνος για τις επαφές με τη FIFA και το συντονισμό των εργασιών με την κυβέρνηση» είπε ο Μούτκο, σύμφωνα με το TASS.
Παραιτήθηκε και επίσημα από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Βιτάλι Μούτκο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σορόκιν. «Αυτός θα είναι υπεύθυνος για τις επαφές με τη FIFA και το συντονισμό των εργασιών με την κυβέρνηση» είπε ο Μούτκο, σύμφωνα με το TASS.
Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης παραιτήθηκε την Τρίτη και από τη θέση τού επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, μετά τον ισόβιο αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που του επέβαλε προ ημερών η ΔΟΕ, για την εμπλοκή του στην «πρωτοφανή συστηματική χειραγώγηση» των διαδικασιών ντόπινγκ, την οποία πάντως αρνούνται κατηγορηματικά τόσο ο ίδιος, όσο και επίσημα οι αρχές της χώρας.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραυλού: H ναυτιλία είναι η αόρατη εγγυήτρια δύναμη της καθημερινής μας διαβίωσης
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Βρήκαν οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Παλαιόχωρα
- Οι πρώην κολλητές της Τέιλορ Σουίφτ που έφαγαν «πόρτα» από τον γάμο της
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – 110 παραβάσεις και 48ωρο λουκέτο σε τρεις σε επιχειρήσεις εστίασης

