Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων. Ο 44χρονος παρουσιαστής παραμένει στη ΜΕΘ και οι γιατροί δίνουν σκληρή μάχη καθώς έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού
παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα
ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων.

Ο 44χρονος παρουσιαστής
παραμένει στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας και οι γιατροί δίνουν σκληρή μάχη καθώς έχει υποστεί
βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων, επιστρέφοντας στο σπίτι του στη Βάρη μετά από διασκέδαση με φίλους σε νυχτερινό κέντρο, έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μηχανής του, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο και πολλαπλά κατάγματα. Στη συνέχεια εισήχθη στην ΜΕΘ, όπου και παραμένει σε καταστολή.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, η οικογένειά του και φίλοι του.

Ο φίλος του Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και κάθε μέρα που δεν είναι άσχημη, είναι καλύτερη. Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι κρίσιμη η εβδομάδα που διανύουμε και τόνισε: «Όλοι εμείς, επειδή ξέρουμε ότι είναι δυνατός, δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα τα καταφέρει».

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έγινε γνωστός μέσα από τη μουσική εκπομπή «Mega Star» της Ναταλίας Γερμανού.

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr