
Μπαχρέιν: Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο 6 σιίτες μουσουλμάνους
Στρατιωτικό δικαστήριο στο Μπαχρέιν καταδίκασε έξι σιίτες μουσουλμάνους σε θάνατο, ενώ ανακάλεσε την υπηκοότητά τους. Οι έξι άντρες καταδικάστηκαν για την συγκρότηση μιας τρομοκρατικής ομάδας, αλλά και για τον σχεδιασμό της δολοφονίας υψηλόβαθμου στρατιωτικού αξιωματούχου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Μπαχρέιν BNA.
Στρατιωτικό δικαστήριο στο Μπαχρέιν καταδίκασε έξι σιίτες μουσουλμάνους σε θάνατο, ενώ ανακάλεσε την υπηκοότητά τους.
Οι έξι άντρες καταδικάστηκαν για την συγκρότηση μιας τρομοκρατικής ομάδας, αλλά και για τον σχεδιασμό της δολοφονίας υψηλόβαθμου στρατιωτικού αξιωματούχου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Μπαχρέιν BNA.
Μεταξύ των καταδικασθέντων συμπεριλαμβάνεται ένας στρατιώτης, ενώ καταδικάστηκαν για αρκετές ένοπλες επιθέσεις, αλλά και για προσπάθεια δολοφονίας του αρχηγού του στρατού στο Μπαχρέιν.
Το δικαστήριο καταδίκασε κι άλλους επτά κατηγορούμενους για την ίδια υπόθεση, σε ποινές φυλάκισης επτά ετών, ανακαλώντας επίσης, την υπηκοότητά τους. Πέντε άλλοι, αθωώθηκαν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- ΝΥΤ: Γιατί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υποστήριξε τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ – Δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία
- Η Ινδία θα συνεχίσει να επεκτείνει την ικανότητα διύλισης πετρελαίου λέει ο Μόντι
- O γάμος της Τέιλορ Σουίφτ και η νίκη της LVMH
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό


