![Επίθεση του Ρουβίκωνα κατά της πρεσβείας του Ισραήλ [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2017/12/30028559_rouvikonas_israel.png)
Επίθεση του Ρουβίκωνα κατά της πρεσβείας του Ισραήλ [Βίντεο]
Λίγο μετά τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ, στο Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της επίθεσης δεν υπήρχε φρουρός στο φυλάκιο καθώς ήταν η ώρα της αλλαγής σκοπιάς.
Λίγο μετά τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ, στο Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της επίθεσης δεν υπήρχε φρουρός στο φυλάκιο καθώς ήταν η ώρα της αλλαγής σκοπιάς.
Η επίθεση έγινε από άτομα που επέβαιναν σε επτά μοτοσικλέτες, οι οποίοι πέταξαν μπογιές, φυλλάδια και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρουβίκωνα σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η επίθεση έγινε για συμπαράσταση στους Παλαιστίνιους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Παλαιστίνιους. Σε έναν λαό που δεκαετίες τώρα πέφτει θύμα μιας πολλαπλής καταπίεσης. Στη πραγματικότητα οι Παλαιστίνιοι πιέζονται με κάθε μέσο να φύγουν από τη γη που ζουν. Πρόκειται για μια εθνοκάθαρση χαμηλής έντασης με ορίζοντα δεκαετιών. Το ερώτημα που θέτει ο Παλαιστινιακός αγώνας είναι αυτό που προηγείται όλων των άλλων σχετικά με τη φύση, για παράδειγμα, μιας Παλαιστινιακής ανεξαρτησίας. Είναι ζήτημα επιβίωσης ενός κόσμου στον τόπο που γεννήθηκε».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Μήνυση κατά του Grok του Μασκ κατέθεσε βουλεύτρια στη Βρετανία – Δημιούργησε AI γυμνές φωτογραφίες της
- Τα άγνωστα, πολύτιμα σχέδια του Τζον Λένον για το «She Said So»
- Πάρτι δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία: Χιλιάδες εικονικές εταιρείες παίρνουν τα λεφτά κι εξαφανίζονται
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης


