Θλίψη έχει σκορπίσει στις τάξεις του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, η είδηση για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της Μποαβίστα Έντου Φερέιρα.
Σε ηλικία μόλις 20 ετών, έδωσε άνιση μάχη με τον καρκίνο και νικήθηκε. Η διάγνωση είχε γίνει πέρυσι τον Νοέμβριο και μάλιστα λίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την πορτογαλική ομάδα.
Την ανακοίνωση για τον θάνατο του Έντου έκανε η Μποαβίστα μέσω της επίσημης σελίδας της στα social media. Έγραψε συγκεκριμένα:
«Ο Έντου έφυγε, αλλά δεν θα μας αφήσει ποτέ. Σήμερα υπάρχει ακόμη ένα αστέρι στον παράδεισο. RIP Έντου».
Edu partiu, mas nunca nos vai deixar! Hoje, há mais uma estrela no Céu ? Descansa em Paz, Edu! pic.twitter.com/Qdstqqv4BJ
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.
Σοκ στο Καμπ Νου όταν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου κατέρρευσε οπαδός στις κερκίδες, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν άμεσα και το ματς να συνεχίζεται.