Μηνυτήρια αναφορά θα καταθέσει η ΝΔ για τα βλήματα της Σ.Αραβίας
Τη διαλεύκανση της υπόθεσης πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα επιχειρήσει η Νέα Δημοκρατία, με την προώθηση του θέματος στη Δικαιοσύνη.
Τη διαλεύκανση της υπόθεσης πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα επιχειρήσει η Νέα Δημοκρατία, με την προώθηση του θέματος στη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του parapolitika.gr, από την Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζουν πως τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο με σκοπό τη διερεύνηση των εγγράφων που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Πάνος Καμμένος, στην προσπάθειά του να επιβεβαιώσει ότι ο περιβόητος µεσάζοντας Βασίλης Παπαδόπουλος είχε επίσημο πληρεξούσιο από το Ριάντ για τη σύναψη διακρατικής σύµβασης µε την Αθήνα και ότι ήταν κάτοχος πιστοποιητικού τελικού χρήστη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).