
Κοτζιάς: Η ΝΔ άφησε άλυτο το Σκοπιανό
Με tweet ο υπουργός Εξωτερικών σχολίασε τη στάση της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό, σημειώνοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση αδυνατεί να προτείνει λύση.
Μέσα από ένα tweet που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σχολίασε τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων σχετικά με την ελληνική στρατηγική ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
«Η ΝΔ θέλει να αποκαλύψουμε δημόσια την διαπραγματευτική μας στρατηγική για ονοματολογικό/ΦΥΡΟΜ. Πρόβλημα που εκείνη άφησε άλυτο καθότι ο Μητσοτάκης συγκρούονταν, χωρίς να παραιτηθεί, με εσωκομματικούς αντίπαλους. Συγκρούσεις που συνεχίζονται. Γι’ αυτό και αδυνατεί να προτείνει λύση» αναφέρει ο κ. Κοτζιάς.
Η ΝΔ θέλει να αποκαλύψουμε δημόσια την διαπραγματευτική μας στρατηγική για ονοματολογικό/ΦΥΡΟΜ. Πρόβλημα που εκείνη άφησε άλυτο καθότι ο Μητσοτάκης συγκρούονταν, χωρις να παραιτηθεί, με εσωκομματικούς αντίπαλους. Συγκρούσεις που συνεχίζονται.Γι’αυτό και αδυνατεί να προτείνει λύση
— Nikos Kotzias (@NikosKotzias) 23 Δεκεμβρίου 2017
in.gr
- Λειψυδρία: Μεγαλώνει η λίστα των περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)
- Συνταγή: Σαγκρία χωρίς αλκοόλ
- Σε κλινικές ενηλίκων τα παιδιά με σπάνιες παθήσεις από την εφηβεία και μετά
- ΗΠΑ: Νέος θάνατος μετά από καταδίωξη της ICE στη Φλόριντα
