
Κάλαντα στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ
Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Τα κάλαντα έψαλαν η μικτή χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων, το μικτό τμήμα στρατιωτικής Μουσικής, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και η Πολιτιστική και Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελόριζου.
Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Τα κάλαντα έψαλαν η μικτή χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων, το μικτό τμήμα στρατιωτικής Μουσικής, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και η Πολιτιστική και Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελόριζου.
Στη δήλωση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην πατρίδα και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας «γιατί αυτή τη χρονιά που ήταν ”Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων” ο ελληνικός λαός απέδειξε πόσο κοντά είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις, πόσο ενωμένες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις με το σύνολο του ελληνικού λαού».
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε τους «Έλληνες πολίτες ότι θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν το ισχυρότερο εξοπλιστικό πρόγραμμα που είναι οι άνθρωποί τους, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι, οι εθνοφύλακες και το σύνολο του ελληνικού λαού».
in.gr
- Ομόφωνα αθώος ο Νίκος Ρωμανός – Τι αποφάσισε το δικαστήριο για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους
- Λάρισα: Νεκρές εντοπίστηκαν μάνα και κόρη σε διαμέρισμα
- JH Prynne: Πέθανε «ένας άνθρωπος σπάνιος και απολύτως πρωτότυπος – όπως ακριβώς και η ποίησή του»
- Ένα fake video και οι δύο λόγοι που κρατάνε Τουρκία και Ισραήλ στα σχοινιά
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου
- «Ήταν πρησμένος σαν μπαλόνι» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Ντιέγκο Μαραντόνα!

